Ε&Α

Μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου?

Όταν κάνετε μια κράτηση στο κατάλυμα Ocean Private Villas θα σας ζητηθεί να πληρώσετε προκαταβολικά το 30% του συνολικού ποσού. Σε περίπτωση που ακυρώσετε ένα μήνα πριν την άφιξή σας, τότε δε θα υπάρξουν περαιτέρω χρεώσεις. Ωστόσο, αν ακυρώσετε σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα πριν την άφιξή σας, τότε θα χρεωθείτε το σύνολο της τελικής τιμής της κράτησης.

Μπορώ να αλλάξω τις ημερομηνίες της επίσκεψής μου?

Μπορείτε να αλλάξετε τις ημερομηνίες της επίσκεψής σας ή τον αριθμό των διανυκτερεύσεών σας στο κατάλυμα Ocean Private Villas, αλλά θα πρέπει να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων μέσω e-mail, ώστε πρώτα να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.

Ποιος είναι ο ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων που πρέπει να πραγματοποιήσω στο κατάλυμα Ocean Private Villas?

Ο ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων που πρέπει να πραγματοποιήσετε στο κατάλυμα μεταβάλλεται από περίοδο σε περίοδο και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε να μας στείλετε με ένα e-mail τη χρονική περίοδο που σας ενδιαφέρει, ώστε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω.

Εφαρμόζετε πρωτόκολλα για τον COVID-19?

Στο κατάλυμα Ocean Private Villas ενδιαφερόμαστε ιδιαιτέρως για την υγεία τόσο των επισκεπτών μας όσο και του προσωπικού μας. Το προσωπικό και η διοίκηση του καταλύματος έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς το σεμινάριο “HEALTH FIRST” το οποίο διεξάγη σύμφωνα με τις οδηγίες του ομώνυμου πιστοποιητικού που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας . Το εν λόγω πιστοποιητικό θα το βρείτε αναρτημένο στο κτήριο υποδοχής του καταλύματος.

Σύμφωνα με το παραπάνω πιστοποιητικό, το κατάλυμα Ocean Private Villas εφαρμόζει -μέχρι και σήμερα- όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. Αυτό σημαίνει πλήρης απολύμανση των Βιλών μεταξύ των αφίξεων των επισκεπτών, τήρηση των αποστάσεων ανάμεσα στο προσωπικό και τους επισκέπτες, συνεχής χρήση μάσκας, τοποθέτηση απολυμαντικού στο χώρο υποδοχής των επισκεπτών, συλλογή των απαραίτητων στοιχείων των επισκεπτών μέσω  e-mail και τέλος αποστολή των αποδείξεων μέσω e-mail.

Από την αρχή της πανδημίας έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε ασφαλείς τόσο τους επισκέπτες όσο και το προσωπικό μας και αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όση προσπάθεια καταβάλλουμε στην τήρηση των μέτρων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας για λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με εργαστήρια στα οποία μπορείτε να κάνετε test PCR.

Η καθαριότητα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ανά διανυκτέρευση?

Ναι, η καθαριότητα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Η καθαρίστρια επισκέπτεται τη Βίλα σας κάθε 4η μέρα και αλλάζει όλα τα σεντόνια, τις πετσέτες και τα μπουρνούζια. Η ώρα της καθαριότητας αποφασίζεται από κοινού μεταξύ εσάς και του οικοδεσπότη κατά την άφιξή σας στο κατάλυμα.

Υπάρχει extra χρέωση για καθημερινή καθαριότητα στη Βίλα?

Αν επιθυμείτε καθημερινό φρεσκάρισμα ή καθημερινή γενική καθαριότητα της Βίλας, τότε θα υπάρξει extra χρέωση. Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για αυτές τις υπηρεσίες του καταλύματος στέλνοντας  ένα e-mail.

Διατίθενται παιδικά κρεβατάκια και καρεκλάκια φαγητού και, αν ναι, υπάρχει χρέωση?

Τα μωράκια είναι καλοδεχούμενα στο κατάλυμα Ocean Private Villas και για το λόγο αυτό σας παρέχουμε παιδικό κρεβατάκι και καρεκλάκι φαγητού χωρίς επιπλέον χρέωση. Απλά πρέπει να μας ενημερώσετε με ένα e-mail πριν από την άφιξή σας, ότι θα χρειαστείτε τα παραπάνω.

Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας?

Στο κατάλυμα Ocean Private Villas θέλουμε οι επισκέπτες μας να περάσουν τις πιο όμορφες και ξεκούραστες διακοπές τους παράλληλα με σεβασμό προς τους γείτονες και ειδικά κατά τις ώρες κοινής ησυχίας. Τα ωράρια κοινής ησυχίας είναι: 3μμ με 5:30μμ και 11μμ με 7πμ.

Μπορώ να κάνω πάρτυ στη Βίλα μου?

Τα πάρτυ δεν επιτρέπονται στις Βίλες και αν το προσωπικό του καταλύματος αντιληφθεί ότι γίνεται πάρτυ σε κάποια Βίλα χωρίς άδεια, τότε θα επιβληθούν χρεώσεις.

Μπορώ να φέρω το σκυλάκι μου μαζί μου?

Το κατάλυμα Ocean Private Villas είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Έτσι, τα σκυλάκια σας μπορούν να σας συνοδέψουν στις διακοπές σας, αλλά μόνο στη Βίλα Ιθάκη, η οποία είναι περισσότερο ιδιωτική και απομονωμένη και είναι χωρητικότητας 6 ατόμων.

Υπάρχουν extra χρεώσεις για το σκυλάκι?

Ναι, υπάρχει χρέωση μιας νύχτας επιπλέον σε περίπτωση που επιλέξετε να φέρετε μαζί σας το σκυλάκι σας. Αυτό συμβαίνει επειδή την ημέρα της αναχώρησής σας η Βίλα μένει άδεια προκειμένου να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να την απολυμάνουμε και να την καθαρίσουμε διεξοδικά για τους επόμενους επισκέπτες μας.

Χρειάζομαι αυτοκίνητο για να πάω στην παραλία?

Φυσικά και όχι. Το κατάλυμα Ocean Private Villas απέχει μόνο 100μ από την παραλία και μπορείτε να πάτε με τα πόδια. Επίσης, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια μπορείτε να βρείτε οργανωμένη παραλία, αλλά προτείνουμε να έχετε και ένα όχημα στη διάθεσή σας, ώστε να επισκεπτείτε και άλλες όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής.

Πόσο μακριά είναι το κέντρο του χωριού?

Το Πευκοχώρι και συγκεκριμένα το κέντρο του βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ από το κατάλυμα Ocean Private Villas. Μπορείτε είτε να περπατήσετε αυτή την απόσταση, είτε να χρησιμοποιήσετε το όχημά σας.

Υπάρχουν δραστηριότητες ή εκδρομές που να μπορώ να κάνω όσο βρίσκομαι στο Ocean Private Villas?

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και εκδρομές που μπορείτε να κάνετε όσο είστε στο κατάλυμα. Καθώς οι εν λόγω δραστηριότητες και εκδρομές διαφέρουν από περίοδο σε περίοδο μπορείτε να μας ρωτήσετε κατά την άφιξή σας στο κατάλυμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε διεξοδικά για όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Τι χρειάζεται να φέρω μαζί μου για να χρησιμοποιήσω το μπαρμπεκιου?

Κάθε Βίλα στο κατάλυμα έχει το δικό της ιδιωτικό μπαρμπεκιου, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο. Εμείς σας παρέχουμε τα κάρβουνα, τη σχάρα, την τσιμπίδα και τη λαβίδα και φυσικά έναν αναπτήρα.