Σχετικά με εμάς

Το Ocean Private Villas είναι ένα ολοκαίνουργιο συγκρότημα βιλών υψηλών προδιαγραφών στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής για εσάς που θέλετε να χαλαρώσετε και να “καλομάθετε” τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Με μεγάλο σεβασμό προς το περιβάλλον, σχεδιάσαμε τις βίλες μας με τέτοιο τρόπο που μειώνει το αποτύπωμα και σέβεται τον πλανήτη μας μέσω της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν. Κάθε βίλα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια και τη μετατρέπει σε ηλεκτρική, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τις διακοπές σας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η ποιότητα είναι ο αρχικός μας σκοπός στην Ocean Private Villas, έτσι επιλέξαμε οικολογικές βαφές για τις βίλες μας για την πρόληψη αλλεργικών αντιδράσεων σε χημικά υλικά. Με προσεκτικά επιλεγμένα COCO-MAT φυσικά στρώματα και μαξιλάρια, θέλουμε να έχετε την καλύτερη εμπειρία ύπνου που είχατε ποτέ σε ένα θέρετρο.

Οι πισίνες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς, που θέλετε να χαλαρώνετε όλη την ημέρα ακόμα και όταν βρίσκεστε μέσα στο νερό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενσωματώσαμε ένα ευρύχωρο τζακούζι μέσα σε κάθε ιδιωτική πισίνα που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως παιδική πισίνα. Όλες οι πισίνες είναι επίσης θερμαινόμενες, ώστε να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Ο εξωτερικός χώρος της τραπεζαρίας σε κάθε βίλα είναι ειδικά σχεδιασμένος για όλη την οικογένεια και τους φίλους σας με ένα πολύ εύκολο στη χρήση μπάρμπεκιου για να απολαμβάνετε όλα τα γεύματα της ημέρας.

Στο Ocean Private Villas δεσμευόμαστε ότι η άφιξή σας και η διαμονή σας στο συγκρότημά μας στη Χαλκιδική θα είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη φιλοξενία μας και εμείς θα διασφαλίσουμε ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.